More
  AcasăComunicateDescoperă Centrul Stomatologic pentru Copii din Cluj-Napoca: Zâmbete sănătoase încă de la vârste fragede, sub îndrumarea doamnei doctor Alexandra Maxim

  Descoperă Centrul Stomatologic pentru Copii din Cluj-Napoca: Zâmbete sănătoase încă de la vârste fragede, sub îndrumarea doamnei doctor Alexandra Maxim

  Zâmbetul reprezintă o poartă către lumea interioară a fiecăruia dintre noi și merită să fie îngrijit încă de la cele mai mici vârste. De aceea, Centrul Stomatologic pentru Copii din Cluj-Napoca, localizat în Cartierul Mănăștur, pe Calea Florești Nr. 2B (Bloc A2B), condus cu grijă și atenție de către doamna doctor Alexandra Maxim, specialist în protetică dentară, este locul unde zâmbetele luminoase și sănătoase ale copiilor și adulților se dezvoltă și se mențin, oferind o adevărată doză de bucurie în întregul oraș.

  Cunoaștem cu toții importanța zâmbetului, care este o fereastră către lumea noastră interioară. De aceea, îngrijirea acestuia trebuie să înceapă încă din copilărie. Cabinetul Stomatologic pentru Copii din Cluj-Napoca sub conducerea meticuloasă a doamnei doctor Alexandra Maxim, specialist în protetică dentară, este locul unde zâmbetul strălucitor și sănătos al copiilor și al adulților prinde viață și se păstrează, oferind o adevărată doză de fericire în întregul oraș.

  Părinții conștientizează importanța unei igiene orale corecte încă de la o vârstă fragedă, iar Dr. Alexandra Maxim înțelege pe deplin această nevoie vitală. De la primii dinți de lapte până la maturitate, fiecare etapă a dezvoltării orale este supervizată cu atenție și expertiză, asigurând astfel un zâmbet sănătos și radiind de bucurie.

  De ce să alegi Centrul Stomatologic pentru Copii din Cluj-Napoca?

  Educație și Prevenție: Doamna doctor Alexandra Maxim înțelege importanța educației și prevenției în stomatologie, concentrându-se pe instruirea atât a copiilor, cât și a părinților, cu privire la igiena orală corectă și practici zilnice pentru menținerea sănătății dentare. Experiență și

  Competență: Cu mulți ani de experiență în stomatologie, Dr. Maxim îmbină cunoștințele solide cu tehnici moderne și echipamente de ultimă generație, pentru a oferi cele mai bune soluții de tratament și îngrijire personalizată pentru fiecare pacient.

  - Articolul continua mai jos-
  marketing medical

  Atmosferă Prietenoasă: Centrul Stomatologic pentru Copii din Cluj-Napoca este conceput pentru a fi un mediu prietenos și relaxant, eliminând temerile și anxietatea asociate vizitelor la dentist. Copiii se simt confortabil în cadrul clinicii, iar echipa empatică și calificată îi ajută să se simtă în siguranță și relaxați.

  Importanța medicului stomatolog pentru copii de la o vârstă fragedă

  Este crucial să începem îngrijirea orală a copiilor încă de la primele luni de viață. Primele vizite la medicul stomatolog ar trebui să aibă loc înainte ca problemele dentare să devină evidente. Doamna doctor Alexandra Maxim subliniază că aceste vizite timpurii nu numai că permit depistarea timpurie a eventualelor probleme, ci ajută și la construirea unei relații pozitive între copil și dentist, reducând astfel anxietatea legată de vizitele ulterioare.

  Un aspect adesea neglijat este importanța sănătății dentare în timpul dezvoltării dinților definitivi. Dr. Maxim urmărește îndeaproape evoluția și alinierea dinților, intervenind atunci când este necesar pentru a corecta eventualele probleme și a asigura un zâmbet frumos și funcțional pe termen lung.

  În plus, îndrumarea părinților cu privire la o alimentație sănătoasă și la obiceiurile corecte de igienă orală reprezintă un aspect crucial în activitatea Centrului Stomatologic pentru Copii. Educația oferită de Dr. Alexandra Maxim și echipa sa ajută la formarea de obiceiuri sănătoase încă de la o vârstă fragedă, promovând astfel sănătatea dentară pe termen lung.

  Clinica Physiomedica oferă o gamă variată de servicii medicale, care includ:

  1. Cardiologie cu bilet de trimitere: servicii de cardiologie care pot fi accesate cu bilet de trimitere de la medicul de familie.
  2. Ortopedie Pediatrică sub îndrumarea Prof. Dr. Dan Cosma, medic primar ortopedie pediatrică: Clinica beneficiază de experiența și cunoștințele Prof. Dr. Dan Cosma în domeniul ortopediei pediatrice, oferind evaluare și tratament specializat pentru copiii cu afecțiuni ortopedice.
  3. Pediatrie: Se oferă consultații și îngrijire medicală pentru copii, inclusiv examinări preventive, monitorizare a dezvoltării și tratament pentru diverse afecțiuni pediatrice.
  4. Medicină Sportivă și eliberare aviz medico-sportiv: servicii medicale pentru sportivi, inclusiv avize medicale pentru participarea la activități sportive.
  5. Recuperare Medicală și Kinetoterapie: programe de recuperare medicală personalizate și terapie fizică pentru a ajuta pacienții să-și îmbunătățească funcția și mobilitatea.
  6. Servicii Psihologice decontate de CNAS: servicii de consiliere psihologică, iar acestea pot fi acoperite prin decontarea CNAS (Casa Națională de Asigurări de Sănătate) în anumite situații.
  7. Oncologie Medicală: Se asigură evaluare și tratament pentru pacienții cu afecțiuni oncologice, în colaborare cu specialiști oncologi.
  - Iti recomandam si -

  Citeste si

  Descopera

  si alte articole