More
  AcasăComunicateUrgențe pediatrie la Halmasan Cluj-Napoca fără perioada îndelungată în sala de așteptare

  Urgențe pediatrie la Halmasan Cluj-Napoca fără perioada îndelungată în sala de așteptare

  Centrul Medical Halmasan anunță cu mândrie lansarea unui nou program zilnic de pediatrie, dedicat îngrijirilor urgente privind sănătatea copiilor. Acest serviciu este disponibil pentru toți părinții care se confruntă cu probleme de sănătate ale copiilor lor, cum ar fi febră, tuse, vărsături sau diaree, alergii, probleme cauzate de boli sezoniere sau orice alte probleme care îi îngrijorează.

  La Centrul Medical Halmasan, consultațiile sunt rapide și eficiente, efectuate de medici specializați în bolile acute ale copilului. Nu există perioade îndelungate de așteptare în sala de așteptare. În schimb, părinții și copiii lor sunt întâmpinați de o echipă de profesioniști specializați în problemele urgente de sănătate ale copilului.

  Echipa noastră include Dr. Dreghiciu Daniela, Medic Primar Pediatrie; Dr. Cinezan Lucica, Medic Primar Pediatrie; Dr. Cristurean Oana, Medic Specialist Pediatrie; Dr. Laslo Mirela, Medic Primar Pediatrie; Dr. Nascu Ioana, Medic Primar Pediatrie; Dr. Opriță Ionela, Medic Specialist Pediatrie și Dr. Popa Doriana, Medic Specialist Pediatrie.

  La Centrul Medical Halmasan, oferim îngrijiri complete pentru sugari, copii și adolescenți. Fie că sprijinim un adolescent prin tratamente sau tratăm un copil în caz de urgență, suntem dedicați îngrijirii fiecărui pacient. Misiunea noastră este de a proteja sănătatea celei mai valoroase resurse a comunității noastre – copiii.

  Acest nou program zilnic de pediatrie este o extensie a angajamentului nostru continuu de a oferi servicii medicale de calitate pentru copii. Înțelegem că problemele de sănătate ale copiilor pot apărea în orice moment al zilei și, prin urmare, ne-am asigurat că avem disponibilitate zilnică pentru a răspunde acestor nevoi urgente.

  - Articolul continua mai jos-
  marketing medical

  Vă invităm să ne vizitați la Centrul Medical Halmasan pentru a beneficia de serviciile noastre specializate de pediatrie. Suntem aici pentru a vă ajuta și pentru a asigura că copiii dumneavoastră primesc cea mai bună îngrijire posibilă.

  Pentru mai multe informații despre programul nostru zilnic de pediatrie sau despre alte servicii pe care le oferim, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 0264 593 641, 0741 230 031 sau la adresa Cardinal Iuliu Hossu 57, Cluj-Napoca.

  Despre Centrul Medical Halmasan

  Centrul Medical Halmasan este un furnizor de servicii medicale de înaltă calitate, cu o echipă de profesioniști dedicați îngrijirii sănătății copiilor. Ne mândrim cu angajamentul nostru de a oferi servicii medicale excepționale și suntem dedicați protejării sănătății celei mai valoroase resurse a comunității noastre – copiii.

  - Iti recomandam si -

  Citeste si

  Descopera

  si alte articole