More

  Test de depresie

  0
  Test de depresie
  0%

  În ultimele 2 săptămâni: Te-ai simțit nervos(oasă), agitat(ă) sau iritat(ă)?

  În ultimele 2 săptămâni: Te-ai simțit trist(ă) și lipsit(ă) de speranță?

  În ultimele 2 săptămâni: Ai simțit că ai tendința să te izolezi de ceilalți și să petreci mai mult timp singur(ă)?

  În ultimele 2 săptămâni: Ai avut parte de tulburări ale somnului (ai dormit excesiv sau prea puțin)?

  În ultimele 2 săptămâni: Cât de des ai amânat să faci sport sau să exersezi pentru o pasiune de-a ta (să cânți la un instrument, să pictezi, să citești, etc.)?

  În ultimele 2 săptămâni: Cât de des ai amânat întâlniri deja programate?

  În ultimele 2 săptămâni: Ai experimentat probleme alimentare? Să mănânci mai mult sau să îți dispară pofta de mâncare?

  În ultimele 2 săptămâni: Te-ai simțit mai obosit(ă) sau lipsit(ă) de vlagă?

  În ultimele 2 săptămâni: Ai simțit nevoia de a consuma mai mult alcool sau de a fuma mai mult?

  În ultimele 2 săptămâni: Te-ai gândit la sinucidere?

  Test de depresie
  Starea ta de spirit este bună
  Scorul tău sugerează că starea ta de spirit este bună. Continuă să ai grijă de tine și să acorzi atenție nevoilor tale emoționale și psihologice. Îți recomandăm să consulți un specialist dacă observi schimbări semnificative în starea ta de spirit. * Acest test are caracter informativ și nu reprezintă un diagnostic. Îți recomandăm să contactezi un terapeut, un psiholog sau să discuți cu medicul tău pentru a primi tratament adecvat și pentru a primi suport. Amintiți-vă că nu sunteți singur și că există oameni care pot ajuta.
  Ai o stare de spirit ușor deprimată
  Scorul tău sugerează că ai o stare de spirit ușor deprimată. Este important să acorzi atenție nevoilor tale emoționale și să te concentrezi pe activitățile care îți aduc plăcere și satisfacție. De asemenea, te încurajăm să vorbești cu un specialist pentru a primi sfaturi și suport. * Acest test are caracter informativ și nu reprezintă un diagnostic. Îți recomandăm să contactezi un terapeut, un psiholog sau să discuți cu medicul tău pentru a primi tratament adecvat și pentru a primi suport. Amintiți-vă că nu sunteți singur și că există oameni care pot ajuta.
  Suferi de depresie ușoară până la moderată
  Scorul tău sugerează că suferi de depresie ușoară până la moderată. Este important să cauți ajutor specializat, cum ar fi un terapeut sau un psiholog, pentru a discuta despre starea ta de spirit și pentru a primi tratament adecvat. Îți recomandăm să faci primul pas și să programezi o consultatie. * Acest test are caracter informativ și nu reprezintă un diagnostic. Îți recomandăm să contactezi un terapeut, un psiholog sau să discuți cu medicul tău pentru a primi tratament adecvat și pentru a primi suport. Amintiți-vă că nu sunteți singur și că există oameni care pot ajuta.
  Depresie moderată până la severă
  Scorul tău sugerează că suferi de depresie moderată până la severă și este important să cauți ajutor specializat imediat. * Acest test are caracter informativ și nu reprezintă un diagnostic. Îți recomandăm să contactezi un terapeut, un psiholog sau să discuți cu medicul tău pentru a primi tratament adecvat și pentru a primi suport. Amintiți-vă că nu sunteți singur și că există oameni care pot ajuta.

  Share your Results: