More
  AcasăRecomandariSomnul bebelușului meu: o să mai dorm vreodată?

  Somnul bebelușului meu: o să mai dorm vreodată?

  Știai că 1 din 3 părinți raportează probleme importante cu somnul bebelusului în primele luni de viață? Vestea bună este că provocările cu trezirile frecvente se corectează cu o fundație sănătoasă și obiceiuri adecvate. În fapt, perioada de până la regresia somnului de la 4 luni este singura când poți preveni problemele de somn.

  Prima regulă pentru îmbunătățirea somnului bebelusului este să-i respecți perioadele de veghe. Folosește un tabel somn bebelusi pentru a preveni oboseala și bătăliile de adormire, pe fondul deficitului de somn acumulat. Odată ce bebelușul ajunge la ora serii pregătit de somn, deci nu supraobosit, adormirea poate fi o experiență mult mai plăcută pentru bebe, dar și pentru părinți.

  Pentru că perioada 0-4 luni este cea mai bună etapă în care poți preveni problemele de somn ce apar odată cu regresia somnului, este esențial să pornești la drum cu informații adecvate. Cei mai mulți bebeluși, care până la 4 luni aveau nopți neîntrerupte și odihnitoare, vor începe să aibă treziri multiple și să fie greu de liniștit. Însă dacă ai depășit vârsta de 4 luni, nu te îngrijora! Există soluții adecvate oricărei vârste: de la program de somn, cadru de somn, până la formarea altor obiceiuri de adormire (de regulă, cu implicare parentală cât mai mică).

  Problemele de somn ale bebelușilor nu dispar de la sine odată cu vârsta, ci au tendința de a se menține până la vârsta preșcolară, conducând la o serie de efecte neplăcute privind comportamentul și performanța cognitivă.

  Sunt Mama Ene pe la gene și ofer sfaturi personalizate pentru îmbunătățirea somnului bebelușului tău sau al copilului cu vârstă de până la 6 ani. Programează o consultație și indiferent de provocare, îți acord suportul necesar pentru a-i oferi copilului tău șansa la o viață sănătoasă și o stare de spirit cât mai bună.

  - Articolul continua mai jos-
  marketing medical

  Scrie-mi menționând site-ul de unde ai aflat de mine și beneficiezi de un pdf gratuit cu cele 5 componente ale unui somn odihnitor. Astfel, aducând câteva îmbunătățiri, veți putea ajunge la nopți mai odihnitoare.

  - Iti recomandam si -

  Citeste si

  Descopera

  si alte articole