More
  AcasăComunicateAgentia de marketing medical EWdigital lansează o gamă extinsă de soluții digitale pentru a sprijini succesul clinicilor și medicilor

  Agentia de marketing medical EWdigital lansează o gamă extinsă de soluții digitale pentru a sprijini succesul clinicilor și medicilor

  EWdigital, agenție de marketing digital de top dedicată sectorului medical, anunță extinderea portofoliului de servicii. Misiunea agenției este de a oferi o gamă completă de soluții personalizate care conduc la creșterea vizibilității online, eficientizarea operațiunilor și, implicit, la un număr mai mare de programări onorate pentru clinicile și medicii parteneri.

  Expertiză unică la intersecția dintre medicină și marketing digital

  EWdigital se remarcă prin abilitatea de a combina armonios expertiza medicală cu cunoștințele avansate de marketing digital. Portofoliul extins include:

  • Strategii SEO avansate: Creșterea vizibilității online a clinicilor și medicilor, atrăgând mai mulți pacienți interesați de serviciile oferite.
  • Web design personalizat: Crearea de website-uri moderne, intuitive și ușor de navigat, adaptate nevoilor specifice ale fiecărui client.
  • Cursuri de limba franceză pentru medici: Pregătire specializată pentru cei care doresc să activeze în sistemul medical francez, cu accent pe vocabularul și terminologia specifică domeniului.
  • Aplicație performantă pentru gestionarea feedback-ului pacienților: Un instrument eficient pentru consolidarea reputației online a clinicilor și medicilor, bazat pe feedback-ul real al pacienților.

  Serviciul de call center medical externalizat – o premieră în România

  “Suntem mândri să fim prima agenție din țară care introduce un asemenea serviciu”, declară directorul general al EWdigital, Sorin Stanciu. “Prin această abordare personalizată, ne conectăm eficient cu pacienții, contribuind la creșterea satisfacției lor și la optimizarea programărilor la cabinet.”

  - Articolul continua mai jos-
  marketing medical

  Sprijin dedicat pentru medicii care doresc să profeseze în Franța

  Cursurile de limba franceză oferite de EWdigital sunt concepute special pentru nevoile medicilor, fiind predate de profesori cu experiență în domeniul medical. Programul se axează pe vocabularul și terminologia specifică, asigurând o pregătire temeinică pentru cei care doresc să activeze în sistemul medical francez.

  Aplicație inovativă pentru gestionarea feedback-ului pacienților

  Aplicația dezvoltată de EWdigital facilitează obținerea de recomandări și recenzii de la pacienți. Medicii pot solicita feedback într-un mod simplu și eficient, beneficiind de informații valoroase pentru îmbunătățirea continuă a calității serviciilor oferite.

  EWdigital – Partenerul de încredere pentru succesul în era digitală

  Cu o abordare inovatoare și orientată către rezultate, EWdigital se angajează să sprijine clinicile și medicii în atingerea obiectivelor de marketing. Agenția pune la dispoziție o gamă completă de soluții personalizate, adaptate nevoilor specifice ale fiecărui client.

  Pentru mai multe informații despre portofoliul EWdigital, vă rugăm să consultați site-ul oficial: www.ewdigital.ro.

  Despre EWdigital

  EWdigital este o agenție de marketing digital specializată în sectorul medical. Echipa sa de experți combină cunoștințele avansate din ambele domenii, oferind soluții personalizate care conduc la creșterea vizibilității online a clinicilor și medicilor, la atragerea mai multor pacienți și, implicit, la succesul în era digitală.

  www.ewdigital.ro

  - Iti recomandam si -

  Explore

  Citeste si

  Descopera

  si alte articole